Hardlopen en afvallen

Hardlopen en afvallen

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordelingen)
Laden...
                   

Hardlopen en afvallen

Wil je ook graag wat overtollige kilo’s kwijt? Heb je al vanalles geprobeerd om af te vallen maar zonder enig resultaat? Wij hebben de oplossing klaarliggen en delen deze graag met jullie. Gezond afvallen kan je het beste doen door te beginnen met hardlopen. Dit gecombineerd met een goed voedingsschema geeft gegarandeerd succes! Hardlopen en afvallen, het klinkt eenvoudig en dat is het ook. Je moet je enkel aan bepaalde belangrijke regels houden. Deze zullen we even verduidelijken.

hardlopen en afvallen

De belangrijkste regel als je wil hardlopen en afvallen is blijven doorzetten en niet zomaar de moed opgeven als je niet direct resultaat ziet. Je moet weten dat je lichaam tijd nodig heeft om zich aan te passen aan een gezondere levensstijl. Het is dus onmogelijk om op een gezonde manier 5 kg af te vallen op een week tijd. Ga ook niet elke dag op de weegschaal staan want het kan zijn dat je in het begin bijkomt omdat spiermassa meer weegt dan vetmassa. De centimeters die je verliest zijn veel belangrijker dan de kilo’s.

Voor je wil beginnen met hardlopen is het belangrijk om even onze hardlooptips door te nemen (Hardlopen Tips). Als je deze gelezen hebt is het belangrijk om een hardloopschema te volgen die bij jou past. Je vind onze verschillende soorten hardloopschemas terug bovenaan de website. In het “101 Hardlooptips”- pakket dat we aanbieden vind je nog meer hardloopschemas en tips over hardlopen.

Hardlopen en afvallen: voeding

Afvallen is niets meer dan meer calorieƫn te verbranden dan dat je hebt opgenomen. Niet alleen hardlopen is belangrijk maar dus ook de voeding als je wil afvallen. Goede koolhydraten (trage koolhydraten) zijn bij het hardlopen het noodzakelijkst. Deze zorgen voor veel energie waardoor je prestaties zullen verbeteren. Denk hierbij aan groenten, fruit (2 stukken fruit per dag) en allerlei volkoren producten. Snelle koolhydraten zijn dan weer belangrijk tijdens het lopen (bv. energiereep). Als je gaat hardlopen ga je automatisch minder trek hebben in vettig eten waardoor je nog sneller zal afvallen. Je zal niet alleen afvallen maar je zal ook vele andere voordelen ontdekken van het hardlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *