Daarom heeft zijn echtgenote een hoge hartslag

1 minuut

Daarom heeft zijn echtgenote een hoge hartslagEen jongeman bekeek de statistieken van de Fitbit die zijn echtgenote droeg. Tot zijn verbazing was haar hartslag van de laatste dagen verhoogt. Op de sociale netwerksite ‘Reddit’ schreef hij dat hij dacht dat de Fitbit van zijn echtgenote stuk was omdat die aangaf dat haar hartslag verhoogd was en dat ze heel de tijd in de vetverbrandingsmodus zat. En dit terwijl haar beweging minimaal was. Hij vroeg zich af hoe je de Fitbit kon resetten. Maar dan kwam er iemand met een antwoord waarom haar hartslag verhoogd was.

“Heeft ze veel last van stress? Of is het misschien mogelijk dat ze zwanger zou zijn?” Al snel komen ze te weten dat ze inderdaad zwanger blijkt te zijn. De vader in spe grapte nog dat zijn hartslag nu verhoogd was

Benjamin Sergeant

Benjamin Sergeant

Benjamin Sergeant is een toegewijde hardloper met een passie voor lange afstanden. Hij begon met hardlopen als een manier om fit te blijven en al snel groeide het uit tot een belangrijk onderdeel van zijn leven. Hoewel hij geen professionele atleet is, heeft Benjamin deelgenomen aan talloze halve marathons en zelfs enkele volledige marathons. Hij deelt graag zijn ervaringen, trainingsadvies en tips voor hardlooproutes met anderen die dezelfde passie delen. Daarnaast schrijft Benjamin ook regelmatig artikelen over hardlopen en deelt hij zijn kennis en inzichten om anderen te inspireren en te helpen bij het bereiken van hun hardloopdoelen.

Waar ben je naar op zoek?